Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Samyang bemutatja az AF 85mm F1.4 EF objektívet Canon full-frame DSLR kamerákhoz

A Samyang bemutatja az AF 85mm F1.4 EF objektívet Canon full-frame DSLR kamerákhoz Hivatalos sajtó közlemény: A nemzetközileg elismert optikai cég bejelentette legújabb autofókuszos objektívjét, az AF 85mm F1.4-est, mely második a Canon EF bajonettre kreált full frame formátumú AF objektívek sorában. Ezzel hétre bővült a Samyang autofókuszos optikáinak száma.

2018 június 18.-a, Szöul, Korea, Samyang központ (http://www.samyanglensglobal.com

A nemzetközileg elismert optikai cég bejelentette legújabb autofókuszos objektívjét, az AF 85mm F1.4-est, mely második a Canon EF bajonettre kreált full frame formátumú AF objektívek sorában. Ezzel hétre bővült a Samyang autofókuszos optikáinak száma.

Az új 85mm-es objektív rendkívül fényes F1.4-es fényerővel bír és 9 lencsetag alkotja 7 csoportban elrendezve; köztük egy Hibrid aszferikus lencsével. A többrétegű tükröződésgátló felületnek köszönhetően jelentős mértékben csökkent a szellemkép-képződés és a becsillanás. A lencse egyenletes átmenetű bokeht valamint a portré fotózáshoz nélkülözhetetlen kiváló központi felbontást biztosít.

Az AF 85mm F1.4 EF-es optikát a Samyang legfejlettebb technológiájával vértezték fel, ezzel is lehetőséget adva a széleskörű felhasználásnak: portré fotózás, outdoor, állatfotózás stb. Mindössze 485g (napellenző és lencsesapka nélkül); kompakt és könnyű dizájnnak köszönhetően leveszi válláról a terhet. Ez a kisméretű és légiesen könnyű AF 85mm F1.4-es objektív világszerte megvásárolható lesz 2018 júliusától; az ajánlott fogyasztói ár: 649 Euró.

Az elkövetkező hónapban több rendezvényen is megünnepeljük az AF 85mm F1.4 EF forgalomba hozatalát; kérem látogasson el a Samyang és a hivatalos magyar forgalmazó Facebook profiljára:

*Samyang Lens Facebook: http://www.facebook.com/samyanglensglobal
*Elite-Optics Facebook: https://www.facebook.com/fotozzmaskepp/?fref=ts
*Samyang Lens Instagram: http://www.instagram.com/samyanglensglobal
*Samyang hivatalos oldala: http://www.samyanglensglobal.com

Tartalomhoz tartozó címkék: Elite-Optics Samyang 85mm AF