Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Leica M Monochrom (Typ 246) fényképezőgép Katt rá a felnagyításhoz

Leica M Monochrom (Typ 246) fényképezőgép

Ár:
2.346.000 Ft (1.847.244 Ft + ÁFA)
Gyártó: Leica
Cikkszám: 10930

Kapcsolódó termékek

Leírás

Magasabb színvonalon
A világ első digitális fekete-fehér fényképezőgépének most kapható utódja a legrégebbi Leica hagyományokhoz hű külleme mellett a legújabb technológiákkal támogatja az újszerű látásmóddal készülő, páratlan színvonalú, korábban elképzelhetetlenül éles, tónusokban és fényekben gazdag felvételeket. Minden tekintetben úttörő. Egy igazi Leica!


 

   

USP-1-The-next-Level_teaser-480x320

Villámgyors funkciók
Páratlanul gyors a fekete-fehér fotózás: A Leica M Monochrome a színes felvételeket készítő típussal megegyezően a nagy teljesítményű Leica Maestro processzorral rendelkezik, amelynek és a 2 GB puffer memóriának köszönhetően nagyon gyorsan működik. A korábbi típushoz képest háromszor gyorsabb, kiemelkedő M-minőségű sorozatfelvételeket készíthetünk. 
A memóriakártyára elmentett JPEG fájlok és a DNG formátumú RAW képek rögtön megnézhetők a kijelzőn.

Lássunk többet!
USP-3-See-more_teaser-480x320A Leica M Monochrome a 24 megapixeles, teljes formátumú képérzékelője révén a legragyogóbb fekete-fehér képminőséget nyújtja, ráadásul elődjénél háromszor gyorsabban. Mivel a szenzor csak fénymennyiségeket rögzít, a színes felvételekhez képest 100 százalékkal nagyobb élességű, kivételes felbontású és árnyalatterjedelmű; tónusokban rendkívül gazdag fotókat készíthetünk még magas érzékenységi beállításokkal is. A JPEG formátumú képek is kielégítik a professzionális igényeket.

Diszkrét gyönyörűség
A visszafogott formájú, erős felépítésű Leica M Monochrome minden szükséges funkciót nyújt, amely a praktikus fotózás során elengedhetetlen. A gyártásnál használt legkiválóbb minőségű, rendkívül tartós anyagok biztosítják, hogy a gép akár egy egész életen át működik. A kamera alsó és felső része erős sárgarézből, a váz pedig nagy szilárdságú magnézium ötvözetből készül. Ugyancsak nagy ellenálló képességű az LCD monitor karcálló, szinte törhetetlen zafírüvege. Mindössze ezekre van szüksége egy igazi Leica fényképezőgépnek.

 

FEATURE-5-As-if-painted-with-light_teaser-480x320Mintha fénnyel festették volna
Mivel a szenzor nem rendelkezik színes fényszűrőkkel, a képérzékelő felületére több fény jut. A nagyobb fénymennyiség tetszetősebb, tűéles és finom felbontású képeket eredményez ISO 25000 érzékenységig. A magas érzékenységi beállításokkal készülő fotók az analóg fekete-fehér képekre emlékeztető, finoman strukturált szemcsézettel rendelkeznek. Az igen alacsony jelzaj, a világos kereső és távmérő, a bemozdulásmentes kioldó, valamint a fényerős Objektív együttese az adott fényben történő fotózás teljesen új távlatát jelenti.

RAGNAR AXELSSON – képminőség ISO 12500 érzékenységnél
dátum: 2015. április, formátum: JPEG (16,79 MB) LETÖLTÉS 

Kontraszt alkotó módon
Kifejezetten a Leica M Monochrome géphez készített sárga, zöld és narancs felvételi fényszűrők a színeket különös módon alakítják át szürke árnyalatokká, így a fények és a kontraszt egyéni látásmódnak megfelelő ábrázolást nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy az adott fényszűrő színéhez közelálló színárnyalatok a képen világosabbak, az ellentétesek pedig sötétebbek lesznek. Ezek a hatások szokatlan hangulatú tájkép-, portré- és más jellegű fotókat eredményeznek. Ugyanakkor a többszörös bevonat csökkenti a tükröződést és fokozza a fényáteresztést a képsarkok sötétedése nélkül. 

FEATURE-7-Full-visual-control-with-live-view_teaser-480x320

Teljes látványbeállítás élőképpel
A nagy felbontású, 921.600 képpontos 3” kijelző monitor élőképe a kompozíció, a képkeret, az élesség és a mélységélesség teljes beállítását szolgálja. Az élőkép még két élességállítási funkciót nyújt. Az élőkép zoom tízszeresére nagyítja a fotótéma részletét, így sokkal könnyebb a pontos beállítás. A kijelölő fókuszálási funkció színesen jelöli az éppen éles fotótéma széleit. A végeredmény ugyanaz, mindkettővel kivételesen éles képeket készíthetünk.
 

M-minőségű mozgóképek
Videó felvételek gombnyomásra: A Leica M Monochrome egy külön kioldóval indítja az 1080p full-HD formátumú felvételeket. Adapter segítségével a legendás R-Objektív minden funkciójukkal együtt használhatók a videó üzemmódhoz. Az adapterből és sztereó mikrofonból álló, külön kapható Leica mikrofon adapter készlettel tökéletes a hangrögzítés.

FEATURE-8-2-Mocing-pictures-in-M-quality_teaser-480x320FEATURE-8-Mocing-pictures-in-M-quality_teaser-480x320

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő