Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Leica S fényképezőgép Katt rá a felnagyításhoz

Leica S fényképezőgép

Ár:
5.900.000 Ft (4.645.669 Ft + ÁFA)
Gyártó: Leica
Cikkszám: 10803

Leírás

Kiváló képminőség

A Leica S egy különlegesen tervezett és igen hatékony autofókusz rendszerrel rendelkezik. Képszenzorának szélesebb érzékenységi tartománya van: ISO 100 mellett a legnagyobb rekesszel is fotózhatunk bőséges fényben, míg az ISO 1600 legnagyobb érzékenység kiváló expozíciókat biztosít még a legkedvezőtlenebb fényviszonyoknál is.

Gyors és hatékony

A 2 GB puffer memória jelentős szerepet játszik a gyorsabb képfeldolgozásban. Ezen kívül több képet készíthetünk folyamatos sorozatfelvételeknél. A Leica S géppel DNG formátumban folyamatosan 32 sorozatfelvételre van lehetőség 1,5 képkocka/másodperces legnagyobb felvételi sebességgel. JPEG üzemmódban a sorozatfelvételek számának csak a memória kártya kapacitása szab határt.

Intuitív kezelés

Az új Leica S intuitív kezelése a vezérlő elemek kis számán nyugszik. Valamennyi funkció világosan és jól szerkesztett módon látható a kijelző monitoron, a beállításokat egy négyállású gombbal és egy kattintó tárcsával végezhetjük el. A vezérlés koncepciójának vadonatúj része a mini-joystick formájú, öt állású kapcsoló és a még letisztultabb grafikus felhasználói felület.

Integrált GPS funkció

A Leica S az egyetlen professzionális DSLR kamera integrált GPS modullal, amely minden képfájlnál lehetővé teszi a felvétel helyének regisztrációját az EXIF adatoknál. A helyi idő és az időzóna szinkronizálása önműködően történik. A modul szoftvere minden felvétel helyét és idejét megjelöli egy térképen.

Informatív kijelző

A 920.000 képpontos, 16,7 millió színárnyalatos, sRGB színtérrel rendelkező 3” TFT monitor világos és tiszta képet ad a felvételek megtekintéséhez és az élesség ellenőrzéséhez még gyenge fényben is. Kívánságra az expozíció paramétereit módosíthatjuk és átlátszó RGB hisztogramot is helyezhetünk a kijelző képére.

Kifinomult ergonómia

A műszaki tartalmat illetően ugyan nehézsúlyú az új Leica S, de kezünkben pehelykönnyű. A kompakt kialakítás, az ideális súlyeloszlás és az 1,26 kilogrammos, kis súly, az ergonomikus és kiváló bevonattal rendelkező markolattal, valamint a jól elhelyezett vezérlő elemekkel együtt kényelmesen, kifáradás nélkül készíthetjük el felvételeinket.

Kettős memória kártya támogatás

A Leica S kamerán két memória kártya csatlakozást helyeztek el. Az adatrögzítés párhuzamosan Compact Flash és SD kártyákon történhet, amely megnöveli a memória kapacitást és a mentés sebességét egyaránt. A munkafolyamat egyszerűbb, mert a képfeldolgozáshoz a DNG fájlok, a képek gyors megtekintéséhez a JPEG fájlok külön memória kártyára menthetők.

Tökéletes csatlakozás

Por- és vízcseppálló csatlakozásokon keresztül az új Leica S LEMO USB portos kábel segítségével Mac, vagy PC számítógépekkel köthető össze. Így – többek között – kinyerhetők a memória kártyákon lévő fájlok, távolról vezérelhető a fényképezőgép és stúdió vakurendszer illeszthető a géphez. A képek igen pontos megtekintéséhez HD TV készülék is csatlakoztatható a kamerához. A vezetékek nagy teherbírásúak, a gép csatlakozói védenek a kábelvégek deformációjától, eltörésétől.

Fotózás nagy energiával

Egy akkumulátor töltéssel mintegy 1000 felvételt készíthetünk az új Leica S fényképezőgéppel. Ha ez mégsem volna elegendő, számos S-kiegészítő nyújt segítséget: professzionális töltő 2 akkumulátorhoz, 12 V csatlakozó jármű szivargyújtó konnektorhoz és egy energia egység távoli, fix helyen történő fotózáshoz. Az akku-fedél kinyitásakor egy különleges szerkezet védi az akkumulátort a kieséstől.

Cikkszám 10803
Kamera kategória Digitális középformátumú SLR fényképezőgép
Objektív csatlakozás LEICA S bajonett
Objektív rendszer LEICA S objektívek
Képérzékelő CCD szenzor
A képérzékelő mérete Leica Pro formátum, 45 x 30 mm
Képarány 3:2
A képérzékelő felbontása 37,5 millió képpont, 7500 x 5000 képpont
A képpontok mérete 6?m
Mikrolencsék a szenzoron igen, mikrolencse átfedéssel
Dinamikus tartomány 12 fényérték
Aluláteresztő frekvencia-szűrő nincs (a legapróbb jelek továbbítása érdekében)
IR fényszűrő a szenzoron
Színmélység 16 bit
Aktív színtér (JPEG) sRGB, AdobeRGB, ECI-RGB V2
A kép beállításának lehetőségei (JPEG) kontraszt, élesség, színtelítettség
Képérzékenység (ISO) automatikus ISO, 100, 200, 400, 800, 1600
Fehéregyensúly automatikus, napfény 5200K, felhős 6000 K, árnyékos 7000 K, műfény 3200K, HMI 5600K, fénycső-meleg 4000K, fénycső-hideg 4500K, vaku 5400K, szürke tábla, színhőmérséklet 2000K és 13100K között
Felvételi üzemmódok egyes, folyamatos, 2 másodperces önkioldó felhajtott tükörrel, 12 másodperces önkioldó felhajtott tükörrel
Felvétel felhajtott tükörrel igen
Expozíciós üzemmódok M (manuális), P (program automatika), T (zársebesség előválasztás), A (fényrekesz előválasztás), B (nyitott zár, záridő előválasztással)
Képfájlok formátumai DNG, DNG veszteség nélküli tömörítéssel, JPEG finom/sztenderd, 37,5 MP, 9,3 MP 2,3 MP, DNG+JPEG
Képfájlok méretei DNG:kb. 72MB, DNG veszteség nélküli tömörítéssel:42MB, JPEG:kb. 1MB-16MB (a kép tartalmától, a tömörítés mértékétől és a felbontástól függően)
Memóriatárolás SD (SDXC), CF (UDMA7) kártyákkal, külső eszközön (pl. PC)
Memória 2GB RAM
Felvételi sebesség legfeljebb 1,5 kép/másodperc
Puffer memória DNG:28 folyamatos felvételig, DNG veszteség nélküli tömörítéssel:32 folyamatos felvételig, JPEG:korlátlan
A menü nyelvei angol, francia, német, spanyol, olasz, japán, hagyományos és egyszerűsített kínai, orosz
Csatlakozási felület nagy sebességű USB 2.0
A fénymérés jellege Objektíven keresztüli fénymérés teljes nyílással (TTL)
A fénymérés módja többmezős, középsúlyozott, pontmérés (spot, 3.5 %)
AE zár kioldógombbal, vagy AF/AE memória gombbal (a kamera hátulján)
Expozíció kompenzáció 1/3 rekesz fokozatokkal -3 és +3 fényérték (EV) között
Rekesz sorozat 3 vagy 5 felvétel/sorozat 1/2, 1, 2, 3 fényértékenként (EV) automatikus funkció (a kioldógomb egyetlen érintésére készül el a rekesz sorozat)
A fénymérés tartománya pontmérésnél:(spot, ISO100, f=2,5) +2,1 és +20 fényérték (EV) közötti tartományban többmezős és középsúlyozott méréseknél:(ISO100, f=2,5 ) +1,1 és +20 (EV) közötti tartományban
Zárszerkezet redőnyzár (mikroprocesszor vezérelt), központi zár (Leica S központi záras objektívekkel)
Záridők 1/4000 és 125 másodperc között
Vakuvezérlés SCA 3502 LEICA SF58, teljesen kompatibilis (order number. 14488) TTL TTL-HSS (1/4000s záridőig szinkronizált)A M többszörös villanással (strobe) az expozíció kezdetére, vagy végére szinkronizált üzemmódban
Vakuszinkron redőnyzárral:1/125s Leica SF58 készülékkel HSS üzemmódban:1/4000s másodpercig központi zárral:1/1000s
A vakuszinkron indítása az expozíció kezdetén az expozíció végén
Vaku csatlakozások kiegészítő (vaku) papucs közép- és vezérlő érintkezőkkel vakuszinkron csatlakozó aljzat LEMO® szinkron csatlakozó
Élességállítás középen elhelyezkedő kereszt-érzékelős szenzor (szakaszos autofókusz)
Az élességállítás módjai AFs (élesség prioritás) AFc (kioldógomb prioritás) AF (kézi fókuszálással mindig korrigálható) MF (kézi fókuszálás, élesség jelzése a hátsó kijelzőn)
Az élességi pont rögzítése a kioldógomb második megnyomásával AF/AE memória gombbal
Kereső pentaprizmás kereső rendszer
Dioptria kompenzáció -3 és +1 dioptria értékek között
A keresőkép pontossága A keresőben a felvételi képmező kb. 98%-a látható.
A keresőkép nagyítása 0,86 70 mm-nél, végtelen állásban, 0 dioptriánál
Szemlencse kiegészítők okulár zár (tartozék)
Információk a keresőben vízszint jelölés, záridő, a fénymérés módja, fényrekesz, a vaku állapota, alul-/túlexpozíció jelzése, vakuszinkron jelzése, élesség jelzése, fénymérés módja, expozíció kompenzáció, hátralévő felvételek száma (memória méretétől függően), puffer, figyelmeztetések, érzékenység (ISO)
Felső kijelző színes OLED
Hátsó kijelző nagy fényerejű, 3" TFT LCD kijelző felbontás:921.600 képpont színtér:sRGB 16 millió szín a keresőkép pontossága:100% ,betekintési szög:170 ° felületi védőüveg:Corning®Gorilla®Glass
Energia ellátás Leica Battery S lítium-ion akkumulátor, 7,4V, 2100mAh Leica hálózai Adapter S
Akkumulátor töltő Leica gyorstöltő S (Leica Quick Charger S) bemenet:100-240V váltóáram (AC), 50/60Hz, 12/24V egyenáram (DC) kimenet:4,2V egyenáram (DC), 800mA Leica professzionális töltő S (Leica Professional Charger S)
Kamera váz magnézium öntvény váz csúszásmentes bevonattal, magnézium fedlap, réz bajonettzár
Környezeti hőmérséklet/páratartalom A készülék 0°C és 45°C közötti környezeti hőmérséklet, valamint 15% és 80% közötti relatív páratartalomnál működik biztonságosan és rendeltetésszerűen.
Csatlakozások, kiegészítő (vaku) papucs HDMI jack-csatlakozás vakuszinkron csatlakozó aljzat LEMO® USB2.0 nagy sebességű jack-csatlakozás LEMO® vaku csatlakozó / LEMO® kioldó csatlakozó
Érintkezők a Leica többfunkciós markolat S (Leica Multifunctional Handgrip S) kiegészítőhöz (a Leica S, Typ 006 kamerához)
Vezérlés főkapcsoló, vezérlőtárcsa, záridő tárcsa, kioldógomb exponáláshoz, mélységélesség ellenőrző gomb, objektív-retesz kioldó gomb, dioptria-állító gyűrű, 4-funkciós gomb, joystick / AF+AE memória gomb
Állvány csatlakozás 1/4" és 3/8" menet csatlakozások biztosító stiftekkel
Méretek (hosszúság x szélesség x magasság) kb. 160 x 80 x 120 mm
Súly kb. 1260 gramm akkumulátorral együtt
A csomag részei (termék és szoftver) Leica S (type 006) (rendelési szám:10803) Leica akkumulátor S (rendelési szám:14429) Leica gyorstöltő S (EU,UK,US és autó csatlakozókkal) (rendelési szám:16009) Leica hordszíj S (rendelési szám:16037) Leica okulár sapka (rendelési szám:16015) Leica váz sapka (rendelési szám:16021) Leica USB kábel S (rendelési szám:16014) Leica vaku kábel S (Leica S, type 006 géphez, rendelési szám:16031)
szoftverek Leica Image Shuttle, Adobe® Photoshop® Lightroom® (regisztráció után letölthetők a Leica honlapról)
Külön beszerezhető kiegészítők Leica többfunkciós markolat S (Leica S, type 006 géphez, rendelési szám:16028) Leica csuklópánt S (rendelési szám:16004) Leica professzionális töltő S (rendelési szám:16011)
Leica SF58 vaku (rendelési szám 14488) Leica HDMI kábel (rendelési szám:14491/ JP+TW 14492) Leica hajszálrácsos keresőbetét S (rendelési szám:16002) Leica mikroprizmás keresőbetét S (rendelési szám:16001)
Leica hálózati adapter S (rendelési szám 16022) Leica sztenderd keresőbetét S (rendelési szám:16000) Leica kioldó kábel S (Leica S, type 006 géphez, rendelési szám:16029) Leica S adapter V/M645/P67/H (rendelési számok:16024/16025/16026/16030) Leica tok S (rendelési szám:16010)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő