Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II Canon M objektív

Ár:
159.900 Ft (125.906 Ft + ÁFA)
Gyártó: Samyang
Cikkszám: say00103.1CAMVAB

Leírás

A HD videók remek pillanataihoz

- Samyang nano bevonat rendszer (NCS)
- igen széles, 109,5 fokos látószög csekély torzítással
- aszférikus üveg lencse (ASP)
- extra alacsony fényszóródású lencse (ED)
- független fényrekesz és fókuszáló gyűrű
- VDSLR II mozgókép objektív
Ultra nagy látószögű manuális mozgókép objektív

A Samyang Optics 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II Ultra nagy látószögű, manuális élességállítású, mozgókép objektív APS-C szenzoros gépekhez készült.

Főbb jellemzők
A Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II profi film- és videó felvételekhez, nagy gondossággal kifejlesztett objektív. Az élességállító gyűrű követő fókuszáláshoz lett kialakítva. A pontosan működő, független rekeszgyűrű finoman és csendesen jár. A mozgókép objektíveken feltüntetett T-érték a lehető legpontosabban határozza meg a lencséken áthaladó fény mennyiségét. A rekesz- és az élességállító gyűrű minkét oldalán vannak jelölések a pontosabb és gyorsabb munka érdekében. Az objektív manuális rekeszvezérlése és nagy fényereje kiváló feltételeket teremt a folyamatos és zavartalan forgatáshoz még változatos világítási viszonyok között is.

Optikai jellemzők
Az optikai rendszer 10 csoportba rendezett 14 lencséből áll, amelyek közül egy extra alacsony fényszóródású (ED), kettő aszférikus üveg (ASP). Az ED lencse mérsékli a fényszóródást, valamint a lehető legjobban kiküszöböli a tükröződést és a szellemkép hatást. Az ASP lencse a kromatikus aberráció csökkentésével jelentősen hozzájárul a teljes képmező kiváló képminőségéhez és ideális kontrasztjához még teljes rekesznyílásnál is. A Samyang Optics elsőként alkalmazott nano bevonat rendszere (NCS) igen hatékonyan csökkenti a tükröződést és javítja a kontrasztot. A hat lamellának köszönhetően a rekesznyílás szinte teljesen kör alakú; szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik.

Mechanikai jellemzők
A nagy szilárdságú alumínium ötvözetnek köszönhetően a Samyang 10mm T3.1 II objektív háza kompakt és erős; viszontagságos körülmények között is hiteles, élethű felvételeket készíthetünk. A rögzített, virágszirom alakú napellenző jól véd a káros környezeti fénytől.

Az objektív tízféle csatlakozással kapható: Canon, Canon-M, Nikon, Pentax, Sony ∝, Sony-E, 4/3”, Mikro 4/3” (MFT), Samsung NX és Fujifilm-X.

Samyang Optics VDSLR objektívek
A 10mm T3.1 II típus a Samyang Optics egyik, APS-C képmérethez kialakított VDSLR objektívje. A fotózással megegyező színhűségű objektív rekeszvezérlő és élességállító gyűrűje ugyanazon a helyen van annak érdekében, hogy a filmek, videók forgatása a legkényelmesebb legyen.

Samyang Optics nano bevonat rendszer (NCS)
A Samyang Optics elsőként alkalmazott nano bevonat rendszere (NCS) igen hatékonyan mérsékli a tükröződést és javítja a kontrasztot.
 

Igen széles, 109,5 fokos látószög csekély torzítással
A 109,5 fokos látószöggel ragyogó, éles tájképeket és építészeti felvételeket készíthetünk rendkívül tág képmezővel és csekély torzítással.

Aszférikus üveglencse (ASP)
Az aszférikus üvegfelületek a teljes képmezőben mérséklik a kromatikus aberrációt, hozzájárulnak a kiváló képminőséghez és a ragyogó kontraszthoz még teljes fényrekesz nyílásnál is.

Alacsony fényszóródású lencse (ED)
Az alacsony fényszóródású lencse hatékonyan hozzájárul a kromatikus aberráció jelentős csökkentéséhez és a képminőség javításához.

   


Kör alakú rekesznyílás 6 lamellával

A hat lamellának köszönhetően a rekesznyílás szinte teljesen kör alakú; szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik.
 

Független fényrekesz és élességállító gyűrűk
A fogazott kialakítású fényrekesz és élességállító gyűrűk finoman és csendesen járnak a felvétel közben, kiváló feltételeket teremtenek a folyamatos és zavartalan forgatáshoz.

 VDSLR II objektív

A Samyang Optics egyik VDSLR objektívje. A fotózással megegyező színhűségű objektív rekeszvezérlő és élességállító gyűrűje ugyanazon a helyen van annak érdekében, hogy a filmek, videók forgatása a legkényelmesebb legyen.

Paraméterek

Bajonett Canon EOS M
Zoom tartomány 10mm fix
Zoom tartomány Fix fókuszos
Gyújtótávolság 10mm
Fényerő T3.1
Rekesztartomány T3.1 ~ T22
Élességállítás módja manuális
Bevonatok Nano Coating System (NCS)
Érzékelő szabvány APS-C - MFT
Kompatibilis váz Canon M
Legkisebb fókusztávolság 0.24m
Lencsetag / csoport 14/10 (1 ED)
Napellenző beépített
Tömeg 630g
Színe fekete
Képszög (APS-C) 105.9°
Átmérő 87mm
Hosszúság 132mm
Méretek 132x87mm
Tartozékok fix napellenző
Garancia 1 év forgalmazói + 6 hónap gyári

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő